Wat is de waarde van een dubbeltje uit 1980?

Heb op internet gezocht maar kan geen duidelijk antwoord vinden. dus als iemand nog een duidelijke catalogus weet op internet is het ook goed. Ik heb catawiki gevonden maar heb het idee dat dat de prijzen zijn waar mensen ze voor weg doen en niet de waarde die het heeft.

Weet jij het antwoord?

/2500

Een dubbeltje is zo goed als niets waard, omdat er nog veel te veel zijn, bijna iedereen heeft er nog wel 1 of 2 in een kastje of laatje liggen, een dubbeltje is dus zeker geen bijzonder bezit.

Van een muntstuk(je) waar er miljoenen van geslagen zijn, krijg je hoogstens de materiaalwaarde terug en dat zal in dit geval misschien 1 cent zijn.l

Het dubbeltje zal tussen € 0,35 en € 1,- waard zijn.

Hier, op deze site kun je er verschillende zien. Afhankelijk van wat er precies op staat en hoe mooi ze er uit zien, is de waarde 35 - 50 cent. http://www.kamphues.com/bullseye/Munten/Nederland/Dubbeltjes/Juliana/70-80%20pag%2001/original/1980%20-%200319-24%20-%20kop.html Toegevoegd na 1 uur: Bedenk er wel bij dat dat de prijs is die je daar moet betalen als je zo'n muntje wilt kopen. Wil je het verkopen is het altijd een stuk minder.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100