Is ooit bekend geworden wat de bestemming van het 4e gekaapte vliegtuig was ?

Ik heb het over nine-eleven. Dit toestel werd overmeesterd door passagiers en stortte neer. Waren ze misschien op weg naar het Capitool of het White House ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Naar grote waarschijnlijkheid het witte huis. Toegevoegd na 11 minuten: Ik heb ook een kaartje met de vluchtroute, zoals je ziet op het kaartje ging het vliegtuig recht op washington af.

Bronnen:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...

Dat is nooit bevestigd. Dat zal naar alle waarschijnlijkheid een groot mysterie blijven.

1e en 2e waren voor de twin towers, 3e voor pentagon.... Denk zelf de 4e voor witte huis,maar dat zal nooit worden prijs gegeven.

Het doel was waarschijnlijk inderdaad het Capitool of the White House. Ik denk zelf idd ook the White House, puur vanwege het feit dat Bush daar zou zijn. Op zich was de democratie van de USA niet het doel om kapot te maken, maar wel de absolute top (Bush). Het is natuurlijk nooit opgehelderd, of duidelijk geworden. Hij is (zoals je wel zult weten) ergens in Pennsylvania gecrashed dankzij de passagiers.

White House, dit omdat deze een grotere symbolische waarden heeft. Het is de residentie van het Amerikaanse president. Als je deze raakt, raak je Amerika in het hart.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100