Is de uitdrukking "De klant is koning" vroeger misschien een slogan geweest?

Toegevoegd na 4 dagen:
Iedereen bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

De klant is koning en de winkelier keizer is inderdaad zo oud als de weg naar rome. En er is dankbaar gebruik van gemaakt.

Het was wel een gezegde,maar een slogan is het nooit geweest,zoals b.v. :Onverdeeld naar de openbare school.

Ongetwijfeld! Maar nog steeds erg actueel. De klant bepaalt namelijk het bestaansrecht van een onderneming. En dát laatste wordt door veel bedrijven en organisaties wel een over het hoofd gezien....

Een gezegde denk ik en daar zat veel waarheid in. In veel winkels was het zo als iets op was dan werdt het voor je besteld en tegenwoordig is het, "sorry uitverkocht". Niet altijd voelt de klant zich nog koning.

Misschien is het wel een slogan geweest , geen idee...maar dat de klant koning mag zijn is wel net zo fijn, tenslotten leven de winkeliers van de klanten die kopen...en ik denk dat de winkelier zijn klant graag als koning behandeld om op die manier meer winst te kunnen maken:) en omdat vriendelijkheid meer tot aankopen leidt denk ik ...

Bronnen:
eigen mening

Nu nog steeds is de klant koning. Daar draait een winkel toch op. Het gaat er niet om ,om klanten te krijgen. Maar om klanten te houden,vooral in deze tijd.

De klant is koning...zolang hij zich als een koning gedraagt.

Klopt. En dat werkte.

Klopt. ;D

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100