Wat kan ik aan deze rap nog verbeteren? (zie uitleg)

Ik ben nu dus echt bezig met een rap over al mijn gevoelens (diegene die mijn ouders niet mogen lezen :D), maar naar mijn idee is hij niet helemaal goed en kloppen sommige zinnen niet enz.

Zouden jullie er misschien naar willen kijken en zeggen wat ik anders kan doen (eventueel met voorbeeld).
..................................................................

Dit is de rap:

Heel mijn week naar de knoppen
heb het kunnen vertellen, maar heb het op zitten kroppen
mijn maag gaat eraan
want mijn gevoelens voor haar blijven nog eeuwig bestaan

Een gebroken hart is dan wel te lijmen
maar de pijn die daar bij is kun je niet verkleinen
Mijn leven lang zonder jou
weet niet of dat ik dat wel vol hou

De enige gevoelens die ik je wil tonen
is je laten weten dat jouw dromen wel uitkomen
de mijne zijn gestikt in de zoektocht naar jou
en daarom ben ik niet de gene van wie jij hou

Toegevoegd na 3 minuten:
......................................................................

doorverwijzing naar mijn andere vraag, over deze rap:

http://www.goeievraag.nl/vraag/laatste-tijd-vol-gevoelens-allemaal.71573

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is jou gevoel en jou rap. Maar als tip zou ik kunnen geven. Maak de zinnen in een rap zo kort mogelijk. Dus dan (zoveel mogelijk) zonder lidwoorden (de, het en een) En de woorden die weggelaten kunnen worden zodat het nog klopt en begrijpelijk is, die moet je weglaten in de rap. Zin 5 & 6 zou dan zo kunnen worden: Een gebroken hart is wel te lijmen Maar pijn daarbij is niet te verkleinen. Succes! Je kan dit best!

Heel mijn week naar de knoppen! Ik Had het kunnen zeggen, maar 'k heb het op zitten kroppen. Het op mijn hart leggen. Mijn maag gaat eraan! Want mijn gevoelens voor haar, blijven eeuwig bestaan. Een gebroken hart is wel te lijmen, maar de pijn is niet te verkleinen. Mijn leven lang zonder jou, ik weet niet of dat ik dat wel vol houd. De enige gevoelens die ik je wil tonen, is je laten weten, dat jouw dromen wel uitkomen. De mijne zijn gestikt in de zoektocht naar jou, en daarom ben ik niet de gene van wie jij houdt.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Eerst: prima verwoording! Het is me helemaal duidelijk dat je je behoorlijk *** voelt. Let op het ritme van de tekst: je moet de cadans door laten lopen. Daarom is de regel 'mijn leven lang zonder jou' iets te kort, en de volgende regel (weet niet of ik dat wel volhou) valt buiten het metrum. Maak die eerste regel wat langer aan het begin; Wat moet ik nou mijn leven lang zonder jou Weet niet of ik dat wel volhou En aan het begin zou ik het rijmschema volledig maken: Heel mijn week naar de knoppen - heb het kunnen vertellen Maar heb het op zitten kroppen - blijf mezelf maar kwellen Mijn lijf wil niet meer - mijn maag gaat eraan Want mijn gevoelens voor haar - blijven eeuwig bestaan Een gebroken hart - is dan wel te lijmen Maar de pijn die daarbij hoort - kun je niet verkleinen Wat moet ik nou mijn leven lang - zonder jou Ik weet niet of ik dat wel volhou Zoiets?

Heel mijn week naar de knoppen, heb het kunnen vertellen, maar heb het op zitten kroppen ik kan het niet goed vertalen, Het blijft maar in mn kop malen, mijn maag gaat eraan, mn bord eten laat ik voor de helft staan, want mijn gevoelens voor haar blijven nog eeuwig bestaan Een gebroken hart is dan wel te lijmen maar de pijn die daar bij is kun je niet verkleinen Woorden als ik blijf je trouw niet genoeg voor jou, Mijn leven lang zal ik dus moeten doen zonder jou weet niet of dat ik dat wel vol hou, Meisjes genoeg in de wereld maar jij was die warmte nu zit ik in de kou, Gemoedsrust sinds die dag in het nauw, De enige gevoelens die ik je wil tonen is je laten weten dat jouw dromen wel uitkomen ik weet dat er problemen zijn maar ze bouwde lang aan de weg naar Rome, je moet weten dat we in een beter leven tercht zouden komen, Mn leven stond still toen je erin was, HET ONDERSTE GEDEELTE KAN IK NIET ECHT AANSLUITEN, MAAR IK HOOP DAT DIT JE HELPT!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100