Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Welk website kan ik gebruiken voor leesboeken gratis?

Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden
3.7K
Amadea
4 jaar geleden
Indien jij nog geen 18 jaar bent: elke bibliotheekwebsite. Want dan is het lenen van die bibliotheekboeken gratis.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

https://www.gratisboekendownloaden.net/
https://www.kobo.com/us/en/p/gratis-boeken
https://www.bol.com/nl/m/digitaal-gratis/

Readers.nl
De boeken die je hier kunt downloaden zijn in PDF en ePUb-formaat. Het gaat zowel om klassiekers als moderne boeken.

Gutenberg.org
Op Gutenberg.org vind je vele honderden gratis Nederlandstalige boeken in ePub-formaat. Het gaat om klassiekers, waar het copyright van is verstreken. De boeken zijn gedigitaliseerd door vrijwilligers en mogen gratis verspreid worden.

DBNL
De Digitale Bibliotheek voor de Nederlandse Letteren is een online bibliotheek waar je gratis boeken kunt downloaden in ePub en PDF-formaat. De boeken zijn door de DBNL zelf gedigitaliseerd en worden gratis aangeboden op de website. Een deel van de collectie kun je downloaden in ePub-formaat, een ander deel is in PDF-formaat te downloaden.
https://www.dbnl.nl/

PDFBooksForFree.com
Bij PDFBooksForFree.com vind je onder meer gratis (klassieke) romans, thrillers, reisgidsen en zakelijke titels. Je kunt deze gratis downloaden in PDF-formaat, waarna je ze makkelijk kunt lezen op je tablet of laptop.

GratisEpub.nl
GratisEpub biedt je een overzicht van ebooks in het universele bestandsformaat ePub. Je kunt deze boeken direct gratis downloaden en lezen op je ereader , tablet of smartphone. De selectie is breed, van gratis klassiekers tot moderne lectuur.

GratisPDF.nl
Op GratisPDF.nl vind je, je raadt het al, gratis PDF-bestanden. Je hebt er keuze uit een groot aantal categorieën met boeken die je op je tablet, pc of laptop kunt lezen.

Zie ook:
https://www.consumentenbond.nl/e-reader/gratis-e-books
(Lees meer...)
SimonV
4 jaar geleden
Je kan het best boeken lezen op de bibliotheek app, hier heb je geen pasje voor nodig. Alhoewel ze wel premium boeken hebben, hiervoor heb je wel een pasje van de bibliotheek nodig omdat je je code moet invoeren.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding