Ik zoek een fantasieverhaal van 800 woorden.

Toegevoegd na 33 seconden:
Ik kan er geen vinden op google. Kunnen jullie een handje helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

http://kinderverhaal.nl/index.php?page=Dinsdag Aantal woorden: 1189 Zoektijd: 25 seconden Voorstel: Je kunt beter zelf een verhaal typen, want dat is waarschijnlijk ook je opdracht. Als je daar te lui voor bent kun je bijvoorbeeld deze gebruiken en hiervan 389 woorden verwijderen.

Als het er ook wat minder mogen zijn (circa 300): van Hans C. Andersen "de prinses op de erwt". Of van dezelfde schrijver "de man met de poppenkast"dat ongeveer 800 woorden heeft.

Jazeker, schrijf het zelf. Ik neem aan dat dat ook de bedoeling is? Dit soort opdrachten kregen wij ook op school en dan wordt het echt niet op prijs gesteld als je iets gaat kopiëren.

Precies 800 woorden en een echt fantasieverhaal!

Bronnen:
https://docs.google.com/Doc?docid=0AZjM3_Q...

Hoi, Opzich vind ik dat je het zelf moet schrijven, maar omdat ik toch beginnend schrijver ben wil ik je er best mee helpen. Ik wil dan alleen meer informatie hebben over de opdracht, en ik moet ook normaal met je kunnen communiceren (via pbtje, hyves of dergelijke site). Als je deze hulp aanvaart, moet je even contact met me opnemen via een pbtje. Gr youri Toegevoegd na 7 minuten: aanvaard je die hulp niet kijk dan eens hier: http://www.verhalenwebsite.nl/20-Verhalen/01-verhalen-navigatie/01-Navigatiepaginas/navigatie-korte-fantasie.html Toegevoegd na 10 minuten: En mocht je toch een fantasy verhaal vinden op het internet stuur die link dan even naar mij op, dan zal ik hem een beetje aanpassen, zodat hij niet op internet te vinden is. Toegevoegd na 15 minuten: Ps: als het niet om een schoolopdracht gaat, schrijf ik er wel gewoon een voor je, van 800 woorden (misschien iets meer)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100