Worden met de 'quotes' de gedichten ['poems'] van Winnie The Pooh bedoeld; zo niet, onder welke Engelse boektitel zijn deze dan gebundeld?

[In vervolg op mijn Winnie The Pooh-vraag van gisteren]
Er zijn verhalen en gedichten en 'quotes'. Het antwoord van gisteren sprak van verhalen en gedichten/poems. Waar vinden wij dan de verzamelde quotes. Die zou er wel moeten zijn. Ik weet echter niet of die ook van vóór 1960 is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee. Met 'quotes' worden de wijze uitspraken bedoeld die auteur A.A. Milne in de boeken over Winnie de Poeh schreef. Het zijn simpele zinnetjes, maar met een diepe gedachte erachter. "Als er nou eens een boom omviel, Poeh, net als wij eronder liepen". "En als hij nou eens niet omviel", zei Poeh nadat hij even had nagedacht. Daar kikkerde Knorretje weer een beetje van op. "Het kleine boek van de wijsheid" (ISBN 90-00-03275-x) bedoel je misschien. Engelse titel: Winnie-the-Pooh's little book of wisdom. London : Methuen, cop. 1999. Toegevoegd na 7 minuten: Hé, maar nu vind ik op Amazon tóch "The Pooh Book of Quotations". Copyright 1986. ISBN 0-525-44824-1.

Bronnen:
http://www.amazon.co.uk/Pooh-Book-Quotatio...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100