Wat is een leuke naam voor een amerikaanse detective en hulpje?

Ik ben van plan om een detective te schrijven. Maar moet nu nog een originele naam hebben. Het idee is dat het een 'gentleman' is. Een soort sherlock holmes. En dat zijn hulp net nieuw is en dat de detective zijn grote voorbeeld is. En ik moet nu dus nog originele namen hebben. Iemand ideën?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mungo Slispeck... en zijn hulp: Stan Hiddock...

Bill Toegevoegd na 1 minuut: zijn hulp heet cliff

Ha, die Slopotje; Misschien een ode aan een ander bekend Amerikaans of Engels duo? Stanley & Oliver. Abbott & Costello. Mills & Somerset. Simon & Garfunkel.

Het beste lijkt me om ze voorlopig een werknaam te geven, dan komt met het schrijven vanzelf wel een eigenschap naar voren waar volgens jou maar een naam bij past en dat wordt dan de definitieve.

probeer het eens hier. http://www.kleimo.com/random/name.cfm of hier. http://www.fourteenminutes.com/fun/names/

Dick McCannon en zijn hulpje Bradley

Detective Xinix and Answerman.... ;-)

Timothy Mac Gregor and Boy Dixon.

Coleman and April.(April is wel een vrouwelijk hulpje)

Detective Strong en assistent Hold. Dat lijkt mij een vasthoudend koppel.

als je nog geen naam heb voor die 'gentleman'. bedenk hem later. zet eerst bijvoorbeeld een naam van een bestande detective. naarmate je verhaal voordat komt je steeds meer over de detective te weten, en kan je zijn naam op zijn eigenschappen baseren. Toegevoegd na 4 dagen: Volgens de schrijvers moet je voor je begint met je roman per belangrijke personen een heel cv samen stellen, met naam, hobbies, politieke voorkeur, hoe hij of zij eruit ziet. ook kan je voor namen altijd op internet terecht. dat zijn natuurlijk wel normale namen, maar waarom zou een detective een rare moeilijke naam nodig hebben (geef hem geen naam als pietje, hans, klaas) kijk ook eens op de bijgevoegde bronnen

Bronnen:
http://allenamen.nl/
http://www.namenerds.com/irish/meaning1.html
http://www.schrijvenonline.org/forum/101597

Sleuth.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100