Waar kan ik online, gratis, boeken lezen, zoals twilight eclipse?

Ik wil hem heel graag lezen, maar ik mag hem niet lezen of kopen van mijn ouders! Ze vinden deze boeken niet geschikt voor mij, ik snap niet waarom..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Sorry, ik weet niet waar je die boeken online kunt lezen, maar kan je ze niet lenen bij de bieb? Dat is ook gratis. De Twilight serie is echt heel erg leuk vind ik. Je hebt wel één boek uit die serie die je op internet kunt lezen, maar dat is een uitgelekte versie van Midnight Sun die niet af is.

Gratis online populaire boeken lezen wordt lastig. Aan deze boeken wordt heel veel verdiend en ze zullen dus niet snel gratis, in het nederlands (engels vaak ook niet) online te lezen zijn. Wel het eerste hoofdstuk: http://kinderboeken.blog.nl/lezen-schrijven/leesfragmenten/2009/03/10/lees-eerste-hoofdstuk-twilight-op-kinderboeken-blog Maar daar zal het ook wel bij blijven, vrees ik. Kan je ze niet lenen van een vriendin of van de bibliotheek of van een vriendin die ze leent bij de bibliotheek? Of het gewoon met je ouders bespreken, want het is juist goed om boeken te lezen. Misschien zijn ze bang dat er geweld/sex in staat of vanwege een geloofsovertuiging? Maar het is een tiener boek en dat valt allemaal op zich wel mee. Toegevoegd na 1 minuut: Hier is de precieze link van het eerste hoofdstuk van twilight: http://kinderboeken.blog.nl/files/2009/03/fragment-twilight.pdf

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100