GEZOCHT oude boeken van Arthur van Schendel.

Ik ben sinds mijn middelbare schooltijd helemaal maf van Arthur van Schendel. Het was altijd een "feest" als er voor het vak Nederlands verplicht moest,worden gelezen. Op dit moment ben ik al in het bezit van diverse originele 1e drukken van deze geweldige neoromantische schrijver,destijds. Graag kom ik in het bezit van méér.
In antiquariaten is vrijwel niks ( meer) te vinden op 1 adres ná in Veenendaal. Helaas voor mij hebben zij niet (meer) wat ik zoek.De boeken hoeven niet persé 1e druk te zijn ,maar wel 't liefste boeken geschreven vóór W.O. 2 . Wie helpt mij of wie heeft er een tip ?Prijzen niet belangrijk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zo tussendoor wil ik best ff mee zoeken hoor, leuke soort tijdverdrijf soms :) Heb je bv deze al in je collectie? Het fregatschip Johanna Maria (1932) en dan niet die alom bekendere omnibus versie? Of deze: de mensch van Nazareth? http://www.boekwinkeltjes.nl/singleorder.php?id=110924731 Zo ff uit de losse pols dus... Ook kan je je aanmelden hier, want de meesten mensen die boeken of andere dingen verzamelen hebben wel eens "iets dubbel" ;) http://www.boekenruilen.nl/ Toegevoegd na 4 uur: En deze : De mensenhater uit 1941 (1e druk) ? En de :Herinneringen van een dommen jongen (ook 1e druk/gebonden)? Beiden we zeer oud, maar nog wel verkrijgbaar ;)

Moet je even op marktplaats kijken, of daar een advertentie plaatsen.

www.boekwinkeltjes.nl Hier vind je heel veel boeken, ook wat zeldzamere. Ook handig om boeken die je over hebt, te verkopen.

http://www.antiqbook.nl/ Via deze link worden al 801 boeken of vertalingen van deze schrijver gevonden. Het is een online shop, dus je kunt ze via deze site ook kopen. Ik weet niet of het is wat je zoekt, maar het is een idee toch? Toegevoegd na 2 minuten: Je hoeft bij het vakje 'schrijver' alleen de naam in te typen en dan heb je al resultaat m.b.t. zijn naam.

Ken je booktrader.nl al? Toegevoegd na 15 minuten: http://www.cosmox.nl/auteurs/a-van-schendel en deze

Bronnen:
http://www.booktrader.nl/index.php?search=...

Op deze betrouwbare site zul je er veel vinden. Toegevoegd na 22 minuten: Hier zijn diverse 1e, maar ook b.v. een 29e druk bij.

Bronnen:
http://www.boekenverkoper.nl/search.php?au...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100