Hoe wordt je een boeken voorlezer?

Mijn moeder leest graag voor en heeft een fijne stem. Nu vroeg ze zich af hoe ze boeken kan inspreken voor bijv. doven of voor luisterboeken. Zijn er bijvoorbeeld bedrijven die zich daar mee bezig houden zoals dat gaat bij modellenbureaus?

Toegevoegd na 38 seconden:
*voor blinden

Weet jij het antwoord?

/2500

Je zou het kunnen proberen bij een geluidsstudio. Bijvoorbeeld Wim pel b.v. Toegevoegd na 4 minuten: Je hebt ook nog Fred butter

Leuk dat je dat vraagt voor je moeder. Je zou het kunnen proberen bij www.luisterboekenonline.nl/faq.php?luisterboeken of bij www,winningproductions.nl/lb_productie_1-3.shtml Succes!

Bij blinden instituut informeren. Daar heeft mijn moeder ook wat boeken zitten voorlezen in een studio zodat de gesprokenboeken gehoord konden worden. Maar ik heb gehoord dat door de komst van de computer al heel veel via een computerstem wordt voorgelezen. De computers voor blinden spreken ook en hebben een braille leest band onder aan het toetsenbord.

Www.dedicon.nl Dit is wel op basis van vrijwilligers, maar dan kun je kijken of het je ligt, ervaring opdoen. Succes Toegevoegd na 1 minuut: Ik vergis me, http://www.aangepast-lezen.nl/ moet de link zijn

Ik heb even geenzin om te googelen. Voor blinden bestaan een uitgebreide blindenbibliotheek. Daar zijn voorlezers nodig. Zoek maar even.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100