Wat moet je echt gezien hebben als je naar het Rijksmuseum gaat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Natuurlijk moet je de werken van Rembrand bekijken. En met name de Nachtwacht en Het Joodse Bruidje. Ook het Melkmeisje van Johannes Vermeer moet je gezien hebben.

Nou alles in rijksmuseum moet je bekijken. Er hangen zo veel prachtige schilderijen, dat je ogen tekort komt. Natuurlijk is de Rembrand het aller beroemdste, vooral met de letverlichting die er nu op staat werkelijk schitterend. Wel een advies, neem de tijd als je erheen gaat, want zo snel ga niet weer, en het is zonde als dingen mist. Ik wens je een fijne dag.

Er hangt zoveel pracht. Maar ik vind de nachtwacht van Rembrandt het indrukwekkendste.

Persoonlijk is dit voor gelijk welke museum je gaat. bekijk een kunst zoals je het aanvloed. Indien je een schilderij ziet die iets minder mooi vind. Blijf er toch nog wat lagere naar kijken , bekijk de geschiedenis erachter de kunstenaar van dat schilderij en het zou wel eens kunnen dat je het ineens welmooi ga vinden. Als je ene oude schilderij ziet, bekijk goed de figuren en wat rondom de figuren staat. Soms zie je iets meer wat niet in het oog valt. Ook is het echt leuk om dingen te zien zoals kleding wat dragen de mensen toen in die tijd want ene fototoestel bestond niet, dus is het echt wel fascinerend het toch te kunnen zien in een schilderij. Ik zelf volgd nu pas dit jaar kunsthistorisch instituut, leer heel veel hoe je dingen kan bekijken en dieper kan gaan op dingen. Hopelijk heb ik je ook iets bijgeleerd Groetjes Ritchie

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100