Hoe beeld ik "ik hou van kou" uit?

Hoe kan ik het beste "ik hou van kou" uitbeelden? Het moet een eenvoudige tekening zijn, zeg maar een soort icoontje/avatar zoals ze ook hier op GV worden gebruikt.

Het plaatje moet positief/vriendelijk overkomen.

Toegevoegd na 46 seconden:
Ik zoek dus voorstellen, voorbeeldplaatjes, of programma's waarmee ik eenvoudig een afbeelding kan maken en/of bewerken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voor de uitbeelding zou je even moeten brainstormen op de trefwoorden kou (koud, sneeuw, thermometer etc.) en op blij. Ik ben zelf geen designer zoals zo zal blijken. Voor de tools: Omdat photoshop wel heel voor de hand ligt heb ik het "quick and dirty" in MS PowerPoint 2007 gemaakt, de meest onderschatte tekentool ;o) Stap 1. Klik op Invoegen Illustratie. Zoek op Microsoft online naar illustraties (clipart) met trefwoord "thermometer". Plak deze in Powerpoint en verklein. Stap 2. Rechtsklik en ungroup het object (2 maal). Je kunt nu elk element los halen, kleuren of samenvoegen met een andere afbeelding. Ik heb de thermometer van rood in blauw gekleurd en wat onder het minpunt gebracht en iets gedraaid. Stap 3. Vervolgens een blij mannetje gezocht. Ook ungrouped en gekleurd. Stap 4. Geheel weer gegrouped en schaduw toegevoegd. Stap 5. Rechtsklik opslaan als PNG file en zie hier het resultaat. > Kort cursusje, zie link.

Bronnen:
http://www.articulate.com/rapid-elearning/...

Een bibberig hartje,bedekt met sneeuw.

geef mij maar paint. maak alle denkbare plaatjes afbeeldingen op paint.

zoiets, maar dan zelf maken: http://www.trudette.nl/trudette%27s%20digidagboek/ijsblokjes300pix1a.jpg

Hou je van kou, hou je van blauw...

pant.net is een redelijk uitgebreid freeware programmatje die in grote lijnen een beetje aan photoshop elements doet denken maar dan erg versimpeld. http://www.getpaint.net/

Misschien is dit een idee...

Zoiets

Je zou een innige omhelzing met een sneeuwpop kunnen tekenen evt. hartje erbij, veel detail lijkt me niet nodig om de boodschap over te laten komen.

Iemand die een ijsje zoent

Een (mooi) meisje dat zwemt tussen ijsschotsen.

Teken een mannetje dat met een glimlach op het gezicht in de koelkast ligt te slapen.Moet kunnen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100