welke cv wordt bedoeld voor aanvraag bij lidmaatschap kunstenaar bij een kunstvereniging?

de gewone orginele cv met alle ervaringen en studies, werk ook buiten de kunst, of alleen de kunstcarriere met alleen relevante opleidingen en ervaringen?? want op websites van kunstenaar zie je namelijk alleen hun kunstcarriere staan natuurlijk, maar wat als een kunstenaar nog beginner is en minder ervaring?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

als je als kunstenaar nog beginner bent en minder ervaring hebt dan schrijf je je opleiding op en wat je zoal gedaan hebt als kunstenaar. Een heleboel kunstenaars zijn jong en komen net van de kunstacademie maar er zijn ook kunstenaars zoals ik, die geen kunstacademie hebben maar autodidact zijn maar toch kunst maken, kijk maar op onderstaande website naar de c.v. Jonge kunstenaars zijn juist erg geliefd omdat ze jong zijn en net van de academie, er zijn mensen die juist deze jonge kunstenaars opzoeken en interessant vinden, dus beginner zijn is juist goed vaak! Veel succes.

Bronnen:
www.findart.nl

Je geeft inderdaad je werkervaring, studies, etc op. Daarnaast geef je een portfolio van je gemaakte kunstgerelateerde werken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100