Mijn hobby is fotografie, en ik wil graag werk met andere delen om daar feedback op te krijgen....waar en hoe doe ik dat het best op het net?

Weet jij het antwoord?

/2500

Flikr ofzo?

Er zijn verschillende forums te vinden waarop je je werk kunt delen, vragen kunt stellen etc. In het kopje hieronder vindt u een forum. (Ik heb bij google: 'fotografie forum' ingetypt).

Bronnen:
http://www.fotoapparatuur.nl/forum/

Misschien is tweakers wat? Vind zelf de moderators wel vrij streng. http://gathering.tweakers.net/forum/list_category/10

Een blog of site maken Of achter elkaar plakken en op youtube zetten. Succes,

SmugMug kan!

Deviantart.com Ik zit er zelf ook op en is zeer divers!

Misschien is Tumblr.com ook iets voor je. Dit is een blog waar men vooral foto's op zet. De kans dat je werk gezien wordt is vrij groot, belangrijk is om de 'tags' er bij te zetten. Succes!

Op MijnAlbum.nl Je kunt dan de foto's openbaar maken of alleen aan b.v. vrienden of personen laten zien. Maar wat leuk is je kunt ook foto's als dia show op Hyves zetten en een verwijzing naar mijnalbum.nl op facebook en linkedin. Kost niets en gaat heel makkelijk.

Op Facebook is vast ook wel een 'groep' voor fotografie. Ik zit er zelf bij verschillende teken- en aquarelgroepen. Dus: eerst een eigen Facebookaccount maken, met fotoalbums erbij en dan op zoek naar een 'groep' voor fotografie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100