Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

welke kunstinstellingen zijn er waar ik lid kan worden en meedoen ???

ik ben sinds een tijd opzoek naar kunstinstellingen of verenigingen waarbij ik lidmaatschap kan sluiten en doen vooral aan kunst activiteiten als een startende kunstenaar maar ik ben met niks uitgekomen, heeft iemand voor mij een voorstel misschien of waar ik me als beginnende kunstenaar kan opgeven en meedoen met activiteiten aub....... hoor ik het graaaaagg

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
783

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Heb je een voltooide kunstenaarsopleiding?
Anders ben je geen kunstenaar, maar hobbiest en komtje niet in dat wereldje.
Meestal moet je een CV opsturen en een expositieoverzichten en gegevens waaruit blijkt dat je beroepsmatig met kunst bezig bent.

Zomaar wat voorbeelden:

http://www.montfoortskunstenaarscollectief.nl/

http://kunstenaarscollectiefvelsen.nl/

http://www.b-k-c.nl/

http://www.prismart.nl/

http://www.limburgse-kunstkring.nl/

http://www.limburgse-kunstkring.nl/

http://www.myspace.com/ongemotiveerdkunstenaarscollectief
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Ja absoluut ben ik alleen bezig met kunst en dit is mijn enige beroep ik heb ook geexposeerd en een opleiding afgerond alleen helaas had ik mijn kunstacademie verlaten ik weet niet waar ik nou terecht moet waar ik me als fotograaf en schilder kan opgeven ..... en wat jij nou benoemd hebt kan ik daar lidmaatschap sluiten

Andere antwoorden (1)

kunstenaars organiseren zich vaak in niet zulke hele strikte vormen als een vereniging, alhoewel er natuurlijk vakgroepen zijn voor schilders, keramisten, etc.
Afhankelijk van je discipline zou ik eens gaan zoeken op internet naar de vakgroep waar jij bij hoort, en dan krijg je daarvandaan opeens hele adreslijsten met groepjes en samenwerkingsverbanden van kunstenaars.
(Lees meer...)
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding