ik ben vreselijk lees verslaafd lees soms zelf onder de douche maar nu heb ik geen nieuwe boeken meer weet iemand nog een fantasy boek?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Neem een lidmaatschap bij de bibliotheek. Als je zo leesverslaafd bent als ik (ik lees ook onder de douche, op de fiets en tijdens het auto rijden) dan heb je nooit genoeg aan 1 serie. Dus naar de bibliotheek en zoek daar een boek, of een serie. De iconen geven aan of het fantasy is of niet (maar andere varianten zijn vaak ook goed!).

heb je alle boeken uit de Hitchhikers guide to the galaxy reeks al gelezen? erg leuk en naar mijn mening nog grappig ook nog.

lees deze: De vloek van de eksters Auteur: Clive Woodall Kwade krachten zijn aan het werk in Vleugelrijk. Kirrick is nog het enige overgebleven roodborstje. Zijn familie is vermoord en de vernietiging van zijn soort is bijna voltooid. Vele andere vogelfamilies - mussen, merels, nachtegalen - zijn al verdwenen en leven alleen nog voort in de herinnering. Onder aanvoering van de boze genius Sluwaert domineren de eksters en andere leden van de corvidae familie, zoals kraaien en kauwen, het hele land. Op Kirrick wordt systematisch en onophoudelijk jacht gemaakt door de bende van Traska, één van de meest fanatieke volgelingen van Sluwaert. Maar wat kan zo'n klein vogeltje, hoe dapper ook, beginnen tegen zoveel kwaad? Met de moed der wanhoop weet hij te ontsnappen en met de hulp van de fuut Anisse vindt hij de weg naar de wijze uil Tomar. Samen smeden ze een plan om de strijd tegen de eksters aan te gaan. En het lot lijkt te keren want het lukt Kirrick om de machtige haviken als bondgenoten te krijgen, en als hij tijdens een van zijn reizen het roodborstvrouwtje Portia ontmoet, kan hij zijn geluk niet op. Maar terwijl Kirrick probeert om ook de zeevogels aan zijn kant te krijgen voor de grote veldslag tegen de eksters, blijkt Traska hem weer op het spoor te zijn, dit keer gedreven door een diepe persoonlijke haat... een prachtig boek!

Probeer de serie De wetten van de magie eens. Het complete verhaal is 11 boeken en een proloog en ik raad je aan om lekker bij het begin te beginnen. Een prachtige fantasy serie.

De kronieken van Thomas Covenant. Mythago woud + andere boeken van Robert Holdstock.

De boeken van Tanith Lee en de boeken van Ursula LeGuin.

Trilogie 'de boeken van de zieners' door Robin Hobb. Zo mooi, als je er in begint kan je ze niet meer wegleggen!!

De geur van regen van Lieneke Dijkzeul. Heb je er meteen sfeergeluidjes bij.

Ik heb de serie van Twilight onlangs gelezen, 4 boeken, was erg spannend!

schijfwereld boeken van Terry Pratchett Boeken van Robin Hobb