Wat is een goed boek om te leren hoe ik zelf kleding kan maken?

Ik heb een naaimachine gekocht. In eerste instantie omdat ik al een paar keer 1 heb moeten lenen voor de zomen can gordijnen en spijkerbroeken enzo.

Maar nu ik hem eenmaal heb...ik zou graag leren hoe ik zelf kleding kan maken. En dan vooral broeken. Eventueel ook Jasjes en misschien bloesjes.

De machine snap ik. De verschillende steken en dergelijke. En simpele dingetjes zoals omzomen en dergelijke of een kussentje maken dat kan ik.

Ik zou dus graag een boek hebben waar ik uit kan leren. Stap voor stap uitleg en bijvoorbeeld ook hoe een patroon werkt.

Maar er is zo veel op de markt dat ik niet weet waar ik moet beginnen. En tijd voor een cursus met een leraar heb ik niet. I.v.m. onregelmatige diensten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Waar ik langngngng geleden veel baat bij heb gehad is het "Handboek voor zelfmaakmode" van Margriet. Handig in gebruik ook vanwege de ringband. Op Marktplaats zijn 2de hands exemplaren te koop, maar ik zag ook, dat er een nieuwe uitgave is. Toegevoegd na 3 minuten: Toevoeging: er is idd een nieuwe uitgave, maar ook deze kan ik alleen vinden als 2de hands exemplaar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100