Ik zoek een goed boek, ik houd van Stephen King, Dean Koontz en Peter Straub. Wie heeft een goede aanrader?

Ik heb bijna al hun boeken gelezen en houd wel van dit genre. Iemand nog goede tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik geef je wat tips: De 50-50 moorden: Steve Mosby Ted Dekker: Adam Alle boeken van Cody McFayden (4 stuks) Tess Gerritsen: Hartslag en Diagnose besmet Allen Folsom: De dag na morgen Frank Schatzing: De zwerm (eco-thriller) En ik weet er nog een stuk of 50, want ik heb dezelfde smaak en ben leesverslaafd. Wil je dus nog meer tips stuur even een pb-tje. Veel leesplezier.

Ik hou ook van dit genre en ik vind de boeken van Karin Slaughter en Cody Mcfadyen ook erg goed.

In de tijd dat ik deze boeken las, zat ik ook nogal in de sciencefictionlitteratuur. Daar zit heel veel goeds onder!! Asimov natuurlijk als eerste. Zoek even in de bibliotheek. Het genre heeft ook: het kan eigenlijk niet, maar het is zo verrassend passend in het verhaal.

Probeer de boeken van Preston & Child eens. En dan met name mijn favorieten: "Vloek van het Oerwoud" en "De onderwereld". Let op: Voor je de onderwereld leest moet je eigenlijk de vloek van het oerwoud gelezen hebben, is een soortement van vervolg. Erg spannend.

"Aardzee-trilogie' van Ursula Le Guin vond ik erg mooi. En de Kronieken van Thomas Covenant. Overigens allemaal meer fantasy dan SF.

als je van deze schrijvers houdt, zal je jeffery deaver en mo hayder ook graag lezen. van mo hayder is vooral de vogelman erg spannend.

Als je van fantasy houdt: Robin Hobb.

Je houdt van goede horror/griezelboeken dus. Als je van bovengenoemde schrijvers alles gelezen hebt, is James Herbert vermoedelijk een goede nieuwe on het rijtje. "Wraak van de Overlevende" is een leuke om mee te beginnen. En hoewel het iets meer fantasy en iets minder horror is, zul je Clive Barker vermoedelijk ook goed kunnen verteren. Met name "Imajica", "Weefwereld" en de Great and Secret Show-serie zijn leuke werken in het genre. Met die twee ben je wel weer een aardig tijdje zoet dacht ik zo.

Bronnen:
http://www.clivebarker.info/
http://www.james-herbert.co.uk/

Lees het boek 'Zwart Hart' van Joe Hill.Joe Hill is het pseudoniem van de zoon van Stephen King.Hij is werkelijk een meester in het horror genre.Het hele boek is een griezel.Lees het niet als je alleen in huis bent 's nachts, en kijk even achterom als je in je auto zit, er kan iemand op de achterbank zitten....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100