Hoe maak ik mini-vuvuzela'tjes?

Dit naar aanleiding van een reactie van Naatje bij een vraag over Afrikaantjes (de bloemetjes).

Het lijkt me grappig om in de bloembakken bij mijn schoonzus in de tuin haar Afrikaantjes te voorzien van mini-vuvuzela'tjes.
Hoe zou ik die het beste kunnen maken?
Papier lijkt me niet zo'n handig idee, omdat het nogal een smeerboel wordt als het weer gaat regenen en het zou leuk zijn als die vuvuzela'tjes nog herkenbaar zijn als vuvuzela's als ze volgende week terugkomen van vakantie :)

Weet jij het antwoord?

/2500

hahahahahahahahaha..er is zo'n spel (weet alleen niet meer welke) die heeft van die fiches, en dat zijn kleine toetertjes (en ook grammafoon platen) (in dat spel mag je niet praten) maar die toetertjes zouden goed door kunnen gaan als mini-vuvuzela's........

Snij een centimeter of 10 van pvc-buis en plak daar met waterbestendige lijm een trechtertje onder (te koop in keukenwinkels). Leuk kleurtje lak erover. Toegevoegd na 5 minuten: P.s. Als je wat meer geld erin wilt steken: golf tees lijken er qua vorm veel op, passen perfect in een bloembak!

Papiermache? Papier-maché is goedkoop, je kunt er echte kunstwerkjes van maken door decoratie, plakkaatverf (gouache) en gesso (kalk), en is dan niet van echt geglazuurd aardewerk te onderscheiden! Papier-maché maken en drie methoden om papierpulp te verwerken, vind je hier stap voor stap met illustraties uitgelegd. http://hobby-en-overige.infonu.nl/hobby/11995-hoe-maak-je-papier-mache-papierpulp.html

Is het een idee om een soort hoorntje te vouwen van een plastic vlaggetje? Dan kun je gewoon zo'n sliert vlaggetjes kopen, dat is niet duur en plastic is regenbestendig.

je kan het ook van zilverfolie proberen want dan maak je eerst van karton een soort van buis en je zorgt dat het bij elkaar blijft door plakband te gebruiken en dan doe je er zilverfolie omheen het word geen kliederboel en het is ook nog makkelijk nou kijk maar of je het in iedergeval succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100