waarom zijn er mensen die uit de maat dansen?

waarom zijn er mensen die uit de maat dansen?
je hoort toch de beat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Geloof me of niet: er zijn mensen die de beat niet horen en er zijn mensen die de lichaamscoördinatie missen. En er zijn mensen die beide niet kunnen, dat ziet er helemaal vreselijk uit.

tja niet iedereen heeft gevoel voor ritme en mischien kunnen somige mensen dat ritme gewoon niet bijhouden

Mensen die uit de maat dansen horen de muziek wel, maar hebben geen ritmegevoel.

De meeste mensen zonder ritme-gevoel hebben nooit echt durven bewegen... Zouden ze dat wel durven dan leer je dat heel snel, maar angst weerhoudt hen... Ja je hoort de beat, maar dan moet je nog durven... en durven te leren...

Het uit de maat dansen is ook een probleem van lichaamscoördinatie. Je moet de muziek die je hoort kunnen combineren met de bewegingen die je maakt. Dat vindt niet iedereen even makkelijk.

Waarom zijn er mensen die gaan doe het zelven terwijl ze er niks moois van kunnen maken. Hetzelfde verhaal, je kunt het of je kunt het niet.

Ha, die Juul86; Om dezelfde reden dat er mensen zijn die sommige woorden consequent verkeerd uit blijven spreken. "Dat hoor je toch?" zou je denken, maar zo simpel werkt dat niet. Zoals er gebrekkige oog/handcoördinatie bestaat, bestaat er kennelijk ook minder goede gehoor/hersencoördinatie en gehoor/heupcoördinatie.

Die hebben geen ritmegevoel.

Ze hebben inderdaad geen ritme gevoel.Ik maak het wekelijks mee bij het turnen op muziek.Ze doen mee,maar kletsen erop los.Heel jammer.Sommige weten ook niet wat links,of rechts is.Is best iritant,want dan botst je steeds tegen de ander aan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100