Ik ga 28 kinderen in 2 uur schminken voor een kinderfeestje, heeft iemand tips hoe ik dit aan kan pakken?

Het is voor kinderen van 7-8 jaar, jongens en meisje, voor op een kinderfeestje.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Oefen alvast enkele tekeningen op voorhand. Hoe meer je oefent, des te sneller zal je kunnen schminken. Voor het aanbrengen van grote kleurvlakken werk je het snelste met een sponsje. Zorg dat je meerdere sponsjes hebt, zodat je ze niet hoeft schoon te maken voor andere kleuren. Vraag het volgende kind alvast hoe hij dadelijk geschminkt wil worden. Dat zorgt ervoor dat je lekker door kunt blijven gaan. Zorg dat je voldoende tissues, keukenrollen, servetten of snoetenpoetsers hebt. Er gaat meer moeten schoongemaakt en afgeveegd worden dan je in eerste instantie denkt. Sommige kinderen zijn al blij met enkele sterretjes of bloemetjes op hun gezicht. Vraag het hen op voorhand, zo kan je het sneller laten vooruit gaan. Maar toch…. wanneer er een lange wachtrij staat zullen de kinderen ongeduldig en balorig worden en is de pret er snel af. Probeer daarom toch voor hulp te zorgen.

geen ervaring hier, maar gebruik zoveel mogelijk de spons, en veeg het er snel maar dunnetjes maar goed gelijkmatig op. Dan zal de verf snel drogen, mocht je eroverheen schilderen.

ik denk gewoon iemand er bij vragen je met de basis dingen te helpen. want even ruw gerekend houd je 4 min per kind over dat wel erg snel en dan zijn ze nog meewerkend

Dat is alleen te doen als je het heel simpel houdt, maar als je er van te voren over nadenkt, en bijv 3 modellen uitwerkt hoef je alleen te vragen: bloem, clown of poes? En dan heb jij iets in gedachten hoe je dat met een paar lijntjes tekent IK zou niet hele gezichten met sponzen afdoen, hooguit een toefje voor die clown en voor de rest lijntjes Toegevoegd na 2 minuten: zie de site met voorbeelden, daar zitten wel een paar simpele bij die toch heel leuk zijn

Bronnen:
http://www.toversalon.nl/schminkvoorbeelden.html

Ik zou het bij maskers houden... Zorro masker . Princessen masker. Ninja turtels...Etc Dan hoef je maar de helft van het gezicht te doen. De outline tekenen inkleuren met een spons, misschien wat kleine versiersels et voila next... En dan zijn de jongetjes helenaal snel klaar.

Bronnen:
http://www.partyshop.nl/advanced_search_re...

OEFFFF.....!!!! om te beginnen zou ik het guinness book of records ens benaderen!!! dat is iets meer dan 2 minuten per kind áls ze op tijd in de stoel zitten en áls ze weten wat ze willen. dus mijn tip: leg voorbeeldjes klaar waaruit ze kunnen kiezen, en niet te moeilijk/tijdrovend. voor de meiden bv 2 keuzes, en voor de jongens ook. niet teveel kleuren (keuzes maken kost nu eenmaal tijd bij kinderen) zorg dat je meer afdrukken hebt van de voorbeelden zodat ze vast kunnen kiezen voordat ze in de stoel zitten voor hun make over. en misschien is er iemand die je wil helpen, want binnen 2 uur zoveel kids schminken...... dat is echt een knappe prestatie! ;-) weet niet of je het vaker hebt gedaan, maar met sponsjes kan het sneller gaan. wat leuke details met de kwast en je hebt binnen korte tijd een leuk resultaat! op internet staat enorm veel voorbeelden die je kan gebruiken (eventueel kan 'customizen') succes en veel party fun gewenst!!!

Zoveel mogelijk de spons gebruiken, en het plaatje in je hoofd houden van hoe ze eruit willen zien. Probeer het simpel te houden, het hoeft geen kunstwerk te worden. Die kinderen doen het omdat ze het leuk en mooi vinden, en kinderen van die leeftijd zijn al snel tevreden.

vraag van tevoren of er kinderen zijn die niet geschminkt willen worden!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100