Weet iemand een leuke hobby die je kunt doen als je zelf niet heel veel kunt?

Ik ben namelijk erg moe en heb heel weinig energie om echt iets actiefs te gaan doen (is een medische reden voor).

Weet jij het antwoord?

/2500

luisterboeken luisteren, of als je wel iets met je handen kan doen, ga dan iets knutselen, met kralen, hout of schilderen noem maar op, is goed voor een mens om creatief bezig te zijn :)

Lezen, (leg)puzzelen, handwerken, knutselen

Men is nu bezig met die hippe oorbellen met een veer, kralen en bloem eraan. Vind je dat niet leuk om te maken? Het schijnt ook nog dat je dat perfect kan doorverkopen!

Computeren is dan af te raden, dat is mentaal belastend, net als TV kijken. Naar goede muziek luisteren, je ontspannen levert energie op. Zo kun je dan overgaan om muziek maken (eerst meepingelen op een keyboard bijvoorbeeld.) Gaandeweg lukt dat beter en geeft de gecombineerde rust en plezier je steeds meer energie terug. Als je dan voldoende energie hebt, loop dan eens een rustige mooie route. Een volgende stap zou een geschikt huisdier kunnen zijn, liefst een hond (je). Het is bewezen dat die vrolijkheid brengen en levensverlengend werken. Pak je leven terug maar bouw rustig op. Eet goed en regelmatig. Investeer in jezelf, je krijgt er je leven voor terug.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100