Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

mn? hoofd doet elke dag pijn, weet er iemand wat het zou kunnen zijn?

Hoi
Sinds een maandje terug heb ik elke dag hoofdpijn. En wat ik er nou zo eng aan vind is: dat de pijn steeds veranderd van plek. De ene keer is het heel de linkerkant van m’n hoofd, soms m’n voorhoofd, soms achterhoofd en soms ook over heel het hoofd. Ik heb dan niet altijd dezelfde soort hoofdpijn. Als ik pijn boven hoofd of mijn achterhoofd heb, voel ik steken of tikjes. Maar over het algemeen heb ik niet echt hevige pijn. Maar ik heb er zeker wel last van. Ik ben dan ook 2 keer naar de huisarts geweest om te kijken of het wel niet ernstig is. De eerste keer hielp niet eens. Ik ben daarna naar de ziekenhuis geweest, heb wat testen gedaan en kreeg 2 soorten medicijnen (Paracetamol Sandoz 1g en naproxen EG 500mg) maar die hielpen totaal niet. Ik kreeg er zelfs buikpijn harde buikpijn van waar ik nu btw nogsteeds last van heb. Ik ben daarna terug naar de huisarts gegaan en die gaf me slaap pillen en paracetamol met cafeïne (500mg) en dat helpt maar zelden. Heb buiten hoofd en buikpijn (wat door die pillen komt) nergens anders last van. Alleen dat ik echt vermoeid. Weet er iemand wat het zou kunnen zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Spanningshoofdpijn voelt als een drukkende, knellende pijn aan beide kanten van uw hoofd, of als een strakke band om uw hoofd. De hoofdpijn kan soms verergeren bij spanningen, een verkeerde houding of te weinig wisselen van houding, slecht slapen, moeheid of ergens tegenop zien. Een gezonde leefstijl kan helpen de spanningshoofdpijn te verminderen. Dat betekent: gezond leven genoeg bewegen zorgen voor frisse lucht en op tijd uw ontspanning zoeken. Ook een goede nachtrust kan veel helpen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100