Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat is leukocytospermie?

weet iemand wat het is en kan er wat over vertellen? Is het dodelijk? Kan ik nog gewoon kinderen krijgen als ik het heb? Ik heb op google gezocht en heb niks bruikbaars gevonden

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik begrijp niet dat je niets bruikbaars hebt gevonden via Google. Via Google vind je namelijk dat leukocytospermie een verhoogde aanwezigheid van leukocyten in het semen (zaad) betekent. Leukocyten zijn witte bloedcellen. Bij leukocytospermie is dus het aantal witte bloedcellen in het semen ongewoon hoog. Er is altijd een bepaalde hoeveelheid witte bloedcellen aanwezig. Prostatitis of een ontsteking van de prostaat wordt meestal aangetoond door leukocytospermie, maar dat betekent niet per definitie dat je zo’n ontsteking hebt als je leukocytospermie hebt. Leukocytospermie an sich is, voor zover ik kan vinden op internet, niet dodelijk. Je arts kan je informatie geven over vruchtbaarheid.

Bronnen:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Prostatitis
https://nl.wikipedia.org/wiki/Witte_bloedcel

Ik heb een Engelse tekst voor je doorgelezen: Het is een ontsteking aan de ballen en de spermaleiders. Antibiotica zou kunnen helpen, maar dat is nog niet helemaal duidelijk. Een groot deel van de mannen die geen kinderen verwekken kunnen zou hiermee te maken hebben. Voor zover ik kon lezen is het niet dodelijk. Meer kon ik uit de tekst niet wijs worden, maar hier heb je tenminste iets waarmee je het week-end door kunt. Maak je geen zorgen voordat je arts je alles heeft uitgelegd, want het zal van man tot man ook wel verschillend zijn. Géén spoken in je hoofd, daar lijdt je alleen zelf aan en hoeft de waarheid niet te zijn. Ik heb zelf twee maal kanker gehad en leef nog steeds. Ik weet hoe je hersenen met deze gegevens aan de haal kunnen gaan en je slapeloze nachten kunnen bezorgen. NIET DOEN. Sterkte.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100