Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik heb hele erge hoofdpijn, buikpijn, misselijk, last van kotsen. Wat moet ik doen?

Ik ging met school naar engeland op de heenreis en daar was allea gwn goed. Terug reis begon het ervoor gingen we nog naar de macdonalds. En vanaf toen in de bus begon ik te kosten, 9 keer. 8 keer in de bus 1 keer in de boot en zoveel pijn. Alles wat ik daarna dronk kwam dr zo weer uit en ik voel me nog steeds ziek naa een hele dag slapen. Heb de huisarts al gebeld en die zij dat ik moest uitzieken.

Weet iemand hoe ik hier snel van af kom?
Ik durf niet meer te eten want dat komt er zo weer uit en heb maandag stage voor sport en bewegen dus ik wil wel fit zijn.

Toegevoegd na 3 uur:
Vergeten te zeggen m.n lippen en mond zijn helemaal uitgedroogd zelfs na wat drinken direct weer uitgedroogd

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zou de huisarts (nogmaals) om advies vragen om o.a. wat te eten en te drinken. Vermoedelijk heb je dus iets verkeerds gegeten. Uitzieken is inderdaad het beste zodat je lichaam meer rust krijgt. Daarnaast wel blijven eten al is het maar licht eten (bouillon, beschuit, etc) want anders krijg je geen voedingstoffen meer binnen. Maar zoals ik zei toch weer even de huisarts raadplegen want die heeft uiteindelijk de meeste kennis.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100