Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Steeds opnieuw verkouden wat te doen?

Sinds december 2014 ben ik verkouden. (3-4 maanden)
Word ik beter, een of twee dagen daarna ben ik weer ziek of ik ben heletijd ziek ik weet t niet meer. In m'n neus voel ik zo'n ziekgevoel en niezen hoesten, niet lekker voelen. Ik eet goed & drinken ook, af en toe wat stress, ik slik weerstand pillen en neem ook anti depressiva voor stress en dagelijks neem ik ook vitamines van A tot Z, omega 3-6-9 alle vitamines krijg ik binnen want ik sport 6-7 per week dus 1 uur per sportsessie.

Toegevoegd na 43 seconden:
Ik ben 20 jaar. man.

Weet jij het antwoord?

/2500

je sport heel veel en hebt veel last van stress. Dat zijn beide dingen die sterk op je weerstand werken. Ik weet niet wat je bedoeld met 'weerstandpillen', maar dat bestaat niet. Ik zou toch eens proberen wat minder te sporten en meer rust te nemen. Je sport (bijna) elke dag van de week een uur, schroef dit eens terug naar 3-5 keer. Ga op tijd slapen, probeer aan je stress te werken en kijk of je wel echt goed eet (genoeg kcal). Meer makkelijk verteerbare koolhydraten kan helpen bij stress.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100