Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Is het mogelijk om via internet een aantal foto's aan een doktor te laten zien? om de ziekte te kunnen herkennen?

Het gaat om de benen en voeten van een kennis van mij die woont n het buitenland. Die zijn donkere kleur geworden en heeft hij behoorlijk pijn. Hij krijgt alleen pijnstieller van huidige doktor's en verder niks.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, dat is mogelijk. Via http://www.huidconsult.nl/portal/index.php/Gratis-advies-per-mail.html kan je gratis een huidadvies krijgen. Je ontvangt dit advies per mail na het beantwoorden van een aantal vragen: "U kunt gratis een persoonlijke vraag stellen aan een van onze ervaren dermatologen. U vult daarvoor een eenvoudige vragenlijst in, waarin u uw probleem kunt uitleggen en een gerichte vraag kunt stellen. Een antwoord is alleen gegarandeerd indien u digitale foto’s toevoegt. U krijgt dan binnen 3 werkdagen via e-mail een uitgebreid antwoord van de dermatoloog. Bij mailback wordt alleen antwoord en advies gegeven en is directe behandeling van uw huidprobleem niet mogelijk; er wordt geen recept opgestuurd. Indien u geen foto's meestuurt maakt u dan gebruik van de mogelijkheid om uw vraag te stellen via het insturen van een reactie bij een artikel." Zie http://www.huidconsult.nl/portal/index.php/wrapper.html voor de vragenlijst.

Bronnen:
http://www.huidconsult.nl/portal/index.php...
http://www.huidconsult.nl/portal/index.php...

Ik denk dat geen enkele dokter, met alleen de foto's, een diagnose kan stellen. Waarschijnlijk zal een arts eerst bloed (en mogelijk urine) onderzoek willen doen, om diverse mogelijkheden uit te sluiten, en om te weten of er ergens een ontsteking o.i.d. zit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100