Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik moet de hele tijd plassen, maar de dokter zegt dat het geen blaasontsteking is. Wat zou het dan kunnen zijn?

Ik moet wel de hele tijd naar de wc, maar de dokter heeft gezegd dat het geen blaasontsteking is. Ik was vergeten te vragen wat het dan wel zou kunnen zijn. Heeft iemand misschien antwoord op deze vraag?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt een overprikkelde blaas hebben, dan heb je steeds zodra er urine in je blaas komt enorme drang om te plassen. Goed dat een ontsteking is uitgesloten, maar ik zou toch even teruggaan naar je huisarts om te vragen wat je dan wel moet met deze klacht. In sommige gevallen kan fysiotherapie helpen (blaastraining), of misschien heeft je huisarts nog andere tips waar z/hij niet aan gedacht heeft om je ze te vertellen (vrij slordig trouwens)

Je kunt ook gespannen,angstig en nerveus (gestresst) zijn,waardoor de blaas samentrekt en minder ruimte en inhoud heeft. Een uroloog kan hiervoor lichamelijk werkende medicatie geven dus zonder dat er sprake is van psychofarmaca, waarbij ingegrepen wordt op de geestelijke toestand en de stemming. Dus specialistenwerk.

Ik denk dat je gwn last hebt van te verliefd zijn!!!

Heeft de dokter gecheckt op suikerziekte? Veel plassen is een van de symptomen. Als je dit houdt, zou ik het nog een keer gaan aankaarten bij de arts.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100