Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat te doen tegen duizeligheid?

Ik was gister ziek, ik denk een griepje. Hoofdpijn, misselijk, duizelig, beetje standaard. Na heel wat uren slaap zijn zijn de hoofdpijn e.d. verdwenen, behalve de duizeligheid. Hoe kom ik hier van af?

Weet jij het antwoord?

/2500

koop in een reforma winkel een flesje Nux vomica, een uitstekend middel tegen misselijkheid, bij veel mensen werkt het heel snel, ook tegen hoofdpijn.

Raam(pje) open zetten en een glas water helpt bijna altijd.

Veel water drinken, je hoofd een minuutje tussen je knieen dan stijgt je bloed weer naar je hoofd. Maar als het aanhoudt ff naar de dok. Verkoudheid kan namelijk op je evenwichtorganen (in je oren) gaan zitten

je gaat in het midden op de rand van je bed zitten. je armen op je knieen, dan ga je vanuit zittende positie naar links met linkerkant van je gezicht op het bed, dan doe je dezelfde handeling naar rechts met de rechterkant van je op het bed, dat herhaal je 10 keer.. dus rechtop in het midden aan de rand dus je benen op de grond, armen ontspannen op je knieen en laat je zijwaarts naar links vallen even 3 seconden blijven liggen dan terug naar zittende positie en dan zijwaarts naar rechts ... je duizeligheid is weg..

bij mij helpt het als ik zout neem.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100