Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe kan ik braken natuurlijk stimuleren?

Soms als ik me heel erg misselijk voel, net niet genoeg om te overgeven wil ik mezelf graag laten overgeven. Vinger in de keel lukt niet want als ik wil kan ik gewoon aan mijn huig trekken zonder te kotsen, echt raar! Maar hoe kan ik dan gaan overgeven? Ik had gehoord dat er ook een soort van medicijnen waren waarvan je gaat overgeven (speciaal daarvoor bedoeld) kan je hieraan zonder recept komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan naar je dokter gaan met klachten over misselijkheid, misschien kan hij je dan medicijnen voorschrijven om je klachten te stoppen.

Als je persee wil overgeven,zou je een glas water met een paar lepels mosterd kunnen nemen.Maar voor je hier toe overgaat, zou je eerst niet bij de dokter langs gaan?

Als je misselijk bent, kun je ook cola en chips gaan eten, dat helpt bij mij in ieder geval wel vaak. Eet vooral geen zoete dingen mar wel zout, dat helpt ook bij wagenZiekte. Hoop dat dit helpt

Ruiken aan iets vies? Sam pfaff moet braken van poeplucht. Zien van iets vies. Ik moet niet iemand zien overgeven want dan ga ik mee doen. Ook als ik t ruik.

Tja... Ik denk zelf dat de "klassieker" (Vinger in je keel) toch het makkelijkste werkt. Zelf doe ik dat ook altijd, als ik enorm misselijk/ziek ben, maar ik kan net niet overgeven. De vinger moet je tegen je huig houden. Dat soort lelletje daar achter in je keel (zie afbeelding) Als je daar tegen drukt, of tegenaan zit, krijg je braakneigingen, en zul je waarschijnlijk moeten overgeven. Ook kan het helpen om aan iets vies te denken. (maar die tip is hierboven al gegeven) Veel sterkte en Beterschap (?) Toegevoegd na 1 minuut: Zie hier de afbeelding. Toegevoegd na 3 minuten: Sorry had je vraag niet goed gelezen :$ Ik heb het inderdaad ook bij de huig. Maar ik haal mn vinger er dan zo diep mogelijk in. Ook, Azijn kan helpen, niet te veel maar beetje in je mond en probeer ver met je tong tegen je tanden te schuren, dat wil bij mij ook nog wel eens helpen.. Veel succes!

Zout warm water, daarvan kan men vaak wel spugen.

Bananen eten (4-5 is goed) dan Cola drinken heeft altijd bij mij gewerkt/ Na het overgeven raad ik je aan om de volgende maaltijd te skippen spreek uit ervaring

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100