Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Kan ik 13 dagen na de chemotherapie naar de schoonheidsspecialiste om puisten weg te laten halen?

Ik weet dat ik tot 4 dagen na de chemo moet oppassen. Dat ik het spul nog in mijn lijf heb.
Maar 13 dagen later, kan het kwaad voor haar of voor mij?

Weet jij het antwoord?

/2500

zou kunnen maar houd er rekening mee dat je afweer zo goed als weg is dus ben je veel gevoeliger voor ontstekingen en infecties. ik wens je vooral veel gezondheid toe voor 2012 !!

Juist lekker doen!! Ik ben schoonheidsspecialist en ik raad je aan om een heerlijke behandeling te nemen. Vertel wel je verhaal zodat de behandeling aangepast kan worden voor evt gevoeligheid en ik zou ook de ontspanning van een gezichtsmassage erbij nemen. Kan helemaal geen kwaad en is juist verfrissend en ontspannend. Veel plezier!!!

Ik zou nog even wachten joh, .wat kan jou het schelen hoe je eruit ziet, je heb net zo,n rottige kuur gehad,en je lichaam en bloed zijn nog niet op orde, nou heeft jou schoon- heids specialisten er meer verstand van dan wij , dus pleeg even een belletje. Misschien mag het wel,hoop dat je kuur is aangeslagen, en je een fijn 2011 tegemoet gaat.

Ik had ze ook na mijn chemokuur en ze zijn van zelf weggegaan. Wees toch maar voorzichtig met je huid en zeker niet scrubben en gebruik een zacht produkt zoals Sanex. dit kreeg ik als goede raad mee van mijn oncologisch team. Ik wens jou sterkte!

Bronnen:
Eigen ervaring

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100