Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Langdurig ontstoken oor, de huisarts wilt niet doorverwijzen, is dat normaal?

Mijn oor is al ongeveer 1,5 jaar lang ontstoken, de huisarts verwees mij in eerste instantie door naar de kno-arts, maar die zei doodleuk dat die niets kon zien, terwijl de huisarts wel had kunnen zien dat die ontstoken was, wss heeft die kno-arts dus gewoon tegen mij gelogen om er van af te zijn, en laatst ging ik weer bij de huisarts en hij keek weer in mn oor en bevestigde dat die nog steeds ontstoken was, ''een beetje rood'' maar niet ernstig genoeg blijkbaar om me door te verwijzen naar een academisch ziekenhuis, ik heb hiernaast ook nog ME/CVS, dus het kost me sowieso teveel energie om hier uitgebreid achter aan te kunnen gaan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Zoek naar een nieuwe arts, want dat slaat gewoon totaal nergens op. De doktoren in dit land zijn helaas niet zo professioneel zoals we van ze verwachten, maar er zitten goede tussen. Je moet ze gewoon vinden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100