Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

is het echt zo dat als de zenuwknoop wordt verbroken bij alvleesklierkanker je geen rugpijn en/of buikpijn meer krijgt op het einde van je leven?

De man van mijn dochter heeft alvleesklierkanker en nu hebben de doktoren een zenuwknoop doorgesneden om de pijn te verzachten of hopelijk krijgt hij geen pijn meer. heeft iemand dit meegemaakt ?graag antwoord.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Alvleesklierkanker heb ik niet meegemaakt in mijn omgeving, maar wel andere soorten kanker. Ik weet zeker dat de dokters al het mogelijke doen om de pijn van je schoonzoon te verzachten. Als ze de zenuwknoop verbroken hebben, hebben ze dat weloverwogen gedaan, en zal zijn pijn door die behandeling verzacht worden. Moest hij toch nog pijn voelen, zal zijn behandelende arts andere mogelijkheden gebruiken. Er zijn tegenwoordig vele manieren om pijn te verlichten. Normaal gezien doet men alles om een terminale patient zo weinig mogelijk te laten lijden. Blijf niet met je vragen zitten, vraag uitleg aan de artsen of bel met de Kanker Infolijn op het nummer: 0800 0226622 Maandag tot en met vrijdag: 09.00 tot 18.00 uur. Zaterdag en zondag zijn ze niet telefonisch bereikbaar. http://kanker.kwfkankerbestrijding.nl/stel-uw-vraag/Pages/bel-de-kwf-kanker-infolijn.aspx

google eens op pijnpoli. bijv http://www.pijnpolikliniek.info/ Hier zitten deskundigen. Die je vast verder willen helpen. Gewoon deze vraag naar hen mailen.. Of google op palliatieve zorg bij pijnbestrijding. bijv http://www.palliatievezorg.nl/page_864.html Dan stuit je op consultatieteams, een mooi uitgangspunt voor je vraag en misschien nog veel meer vragen die je hebt of krijgt. Ze kunnen je vast doorverwijzen. Succes en sterkte

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100