Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat helpt het beste tegen griep?

Ik heb griep en vrijdag is er een groot feest waar ik naartoe MOET. Wat helpt het beste om snel beter te worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Vooral rust en gewoon gezond eten. Extra vitamines en homeopatische middeltjes hebben niet of nauwelijks zin.

Vitamine c bruistablet.

Je lichaam warm houden; dat doe je om het virus te doden.

Thee met medicinale stro rum (80%) en honing. Verder gewoon lekker diep onder de wol kruipen. En wel goed en gezond eten.

Kippensoep heeft een helende werking. Daarnaast veel fruit en gewoon rust nemen.

Je MOET helemaal niets. Maar het is vroeg genoeg. Blijf in bed, zweet het uit, drink veel warme drank (thee enzo), en veel rust. Meer kan je niet doen. Vrijdag zal je nog slap zijn maar dan is het meest heftige er wel vanaf. Houd je wel rustig op het feest en als het even kan: probeer dan niet de hele tijd te gaan. Als je nl te hard van stapel loopt, kun je nog maanden doorsukkelen.

Hot coldrex

veel warm citroensapwater drinken met honing erin en je warm induffelen.

lekker in je warme bedje blijven liggen dan ziek je het snelste uit boekje er bij of tv kijken en veel slapen beterschap gewenst

Griep heeft zijn tijd nodig , een griep is een virus en deze moeten eerst allemaal uitgeschakeld worden vanaf dit is gebeurt wordt je beetje bij beetje weer beter. Veel rusten en elke dag minstens 3 stukken fruit eten zal al heel wat helpen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100