Wanneer iemand zegt er komt weer model in is dat een comliment of belediging voor de situatie nu?

Vorige vraag is verwijderd. Graag jullie reactie!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is een compliment voor het feit dat de persoon blijkbaar duidelijk gewicht heeft verloren. Echter, het is een heel onhandig compliment, aangezien je indirect zegt dat iemand er voorheen niet uitzag.

Ik zou dat als belediging zien. Met andere woorden.....Je zag er niet uit.

Degene die dat te horen krijgt, vond ook zelf dat er te veel vlees en vet aan zat en zal dus best wel verguld met die uitspraak zijn, mits je het enthousiast brengt!

ik vind het een compilent voor jezelf. want je begint er steeds leuker uit te zien. en het is toch fijn als ook andere mensen het resultaat gaan zien.

Tegen mij zeiden ze (toen ik bezig was 18 kilo af te vallen, en halverwege was) : Goh, meid, je komt helemaal tevoorschijn... Ik vond het zó'n groot compliment, dat ik er nu, 12 jaar later, nog steeds blij om word als ik eraan terugdenk. Dus mij lijkt : 'er komt weer model in', zeker vergelijkbaar, en dus reden om blij met je nieuwe lijf te zijn!! Nou de laatste pondjes nog, kom op!!!

Model klinkt positief, als vorm, hou van vorm. Maar als ik de context een beetje begrijp gaat het om iemand die gewicht verliest. Het kan ook als iemand wat aankomt dat er model in komt. Dus eigenlijk kan je met dat compliment niet mis slaan. Behalve wat de eerste antwoorder al aangeeft dat je suggereert dat er eerst geen model of vorm in zat. Ik zie het toch als een compliment.

Het is JOUW KEUZE. Ben je negatief ingesteld dan ga je dingen wat anderen zeggen op de weegschaal leggen en veroordelen. Het glas is halfleeg. Maar ben je positief, dan zie je het als een compliment voor het werk wat je doet en gedaan hebt. Het is JOUW KEUZE, wil je nu blij worden? kies dan voor de positieve insteek. Wil je depressief worden, kies dan voor de negatieve invalshoek. Zelf zou ik blij willen worden, en zou ik de negatieve invulling negeren en de positieve aanhouden. De mens heeft het zelf in zich om gelukkig te zijn of om ongelukkig te zijn. Het is niets anders als een keuze. Welke keuze wil jij maken????? --- Dit geldt natuurlijk voor alles in je leven. Je kunt je natuurlijk ergeren in de file, maar je kunt ook genieten van de radio in de file. Welke keuze maak je????

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100