Wat is er aan te doen als je regelmatig een puistje IN je neus hebt?

Heb dit regelmatig en dit is een zeer onplezante plek om een puistje te hebben :-(

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het net aan de binnenkant zit zou je met een beetje clearasil in kunnen wrijven en schoon houden. Doordat de neus een bron van bacteriën is, is het gevaar op ontstekingen daar groot. Kan het zijn dat je neusharen met een pincet eruit trekt? Want dan is dat de reden voor het ontstaan van de puistjes op deze plek. Het niet trekken van neusharen, maar het afscheren zorgt voor vermindering. Toegevoegd na 4 minuten: Verder gaat het puistje vanzelf wel weg en moet je er niet teveel aan zitten. Uitknijpen kan voor verergering zorgen omdat er veel bacteriën in de neus zitten. Als het erg ontstoken is zijn er ook desinfecterende neusdruppels.

Vooral niet aan peuteren. Je weet niet welke bacterie erin of aan jouw vinger kan zitten en wat die doet als de boel gaat ontsteken. Een neus is een plekje waar wel risico's aanzitten als infectiepoort

Vaak ligt het aan de weerstand van de mens als men steeds terugkerende furunkels of puistjes krijgt op diverse plaatsen. De neus schoonhouden en niet knoeien in het orgaan.

het kan zijn dat je weerstand lager is en denk ook aan diabetes, laat je bloedsuiker eens testen,plas je veel,heb je veel dorst,val je meer af?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100