Wat is het meest gebruikelijke in bed ? Rug of buik slapen ?

Is het normaal dat je op je rug slaap ?

Als blijkt dat op je rug slapen gebruikelijk is gaat de volgende vraag natuurlijk gesteld worden he ;)

Toegevoegd na 16 minuten:
Op de zij slapen bestaat ook zelfs :P

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik slaap zelf op mijn buik mischien heeft het er mee te maken hoe je als baby in je wieg gelegt bent weet niet of het zo is maar het is wel een mogelijkheid.

ik denk dat dat 50/50 is er zijn mensen die vinden op de buik slapen fijner {ik} maar mijn vrouw kan niet slapen op haar buik die slaapt op de rug en dan heb je er ook nog bij die op de zij slapen

De mest voorkomende slaaphoudingen: 1. Foetus houding 2. Recht op je zij 3. Op de rug Toegevoegd na 19 seconden: mest moet meest zijn

Ik slaap in op mijn rechterzij in foetushouding. Ik denk dat het überhaupt persoonlijk is. Ik vind het vreselijk om op mijn buik te liggen, maar als je eenmaal slaapt weet je niet hoe je tijdelijk ligt, want je draait je wel 30 keer om in je slaap.

Veel mensen hebben een voorkeur voor op de linkerzijde liggen omdat aan die kant de kleinste long zit. Zelf heb ik een voorkeur voor op de zijde slapen en moet dus regelmatig naar de andere kant omdraaien. Op de rug lig ik wel eens voor het inslapen, maar op de buik geeft vaak problemen omdat dan een neushelft wordt dichtgedrukt.

Tja als ik slaap let ik niet echt op maar ik slaap op mijn buik en mijn man op de zij en/of rug.

Ik slaap op mijn rechterzijde

Als ik naar bed ga dan ga ik eerst op mijn rug liggen,en meestal ben ik binnen 2 minuten vertrokken. Maar ik wordt altijd wakker ,op mijn zij. En de favoriete houding is voor mij gewoon de rechterzij. Misschien dat ik daar in de loop der jaren aan gewend ben.

Op hun zij slapen. Nederland heeft hele lange mannen en vrouwen, die kunnen niet op hun rug op buik slapen. Daarvoor is het bed te klein.

Het is maar net hoe je het snelst in slaap kan komen. Op mijn rug kan ik lang wakker blijven. Op mijn zij val ik vaak wel redelijk vlot in slaap. Ook als ik naar stevige popmuziek luister. Het luisteren naar muziek kan een indicatie zijn hoe snel ik in slaap val. Bijvoorbeeld ik herinner mij het 3e nummer nog maar het 4e nummer niet meer. Op mijn rug kan ik wel moeilijk in slaap komen. Vreemd is dan wel, dan ik vaak in de stoel gemakkelijker in slaap val dan liggend op de rug in bed, zelfs al zit ik in mijn stoel met het hoofd achterover.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100