Mijn schoonzus wordt binnenkort 50 jaar en ze houdt thuis een groot feest Waarmee kan ik haar verrassen?

zelf denk ik om een lied in te studeren en dat dan met de hele club voor haar zingen , maar wat voor lied?

wat zijn nog meer mogelijkheden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

de bekendste is deze die moet je zingen in 2 groepen 50- en 50+ Het bekendste Abraham en Sarah lied Wijs: Glory, Glory Halleluja - Wisselzang door 50+ en 50- ::Vul voor A of S de naam in van de jarige !!! :: 50- Arme A of S dit is voor jou toch wel een droeve dag Want je hoort niet meer bij ons, omdat je Abraham zag Niet zo jong meer, niet zo vlug, niet lenig zoals wij Je hoort er niet meer bij 50- refrein: A of S je bent nu 50 jaren Hoort nu bij de middelbaren Daarom moeten wij verklaren Je hoort er niet meer bij 50- Ook al lijk je nog heel kras, dat is slechts schone schijn Want wie 50 plusser is, die kan nooit veel meer zijn Ja reeds in de verte komt het rusthuis al in zicht Is dat geen slecht bericht 50- refrein: A of S je bent nu 50 jaren Hoort nu bij de middelbaren Daarom moeten wij verklaren Je hoort er niet meer bij 50- Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst zo luidt toch de spreuk 50 plussers vinden dat dan meestal ook niet leuk Staan daar nu wel stoer te doen, maar dat stelt echt niets voor Dus zingen wij in koor 50- refrein: A of S je bent nu 50 jaren Hoort nu bij de middelbaren Daarom moeten wij verklaren Je hoort er niet meer bij 50- Jammer A of S dat je onze groep verlaten moet Je leek nog jong en kwiek en deed het eigenlijk best goed De rimpels, plooien en het kraken tonen echter aan Bij die oude hap moet je staan! (A of S wordt naar de 50 + groep gestuurd !!!!) 50- refrein: A of S je bent nu 50 jaren Hoort nu bij de middelbaren Daarom moeten wij verklaren Je hoort er niet meer bij 50+ Als je 50 plusser wordt ach wees dan niet bevreesd Zie dit kwieke groepje staan, zo jong van hart en geest A of S je komt nu echt niet van de regen in de drup Dus welkom bij de club 50+ refrein: Welkom bij de club der wijzen Ouderdom, die moet je prijzen Daarvan staan hier de bewijzen Dus sluit je bij ons aan 50+ Alles heeft zijn voordeel en dus ook de 50 plus Kortingen op reizen met de trein en met de bus Niet zo hard meer werken, AOW komt al in zicht Is dat geen goed bericht? 50+ refrein: Welkom bij de club der wijzen Ouderdom, die moet je prijzen Daarvan staan hier de bewijzen Dus sluit je bij ons aan Toegevoegd na 15 minuten: het origineel is langer en moet om en om gezongen worden met de sarah in het midden

Schrijf zelf een lied op een bestaande melodie. Dan denk ik aan....en we gaan nog niet naar huis, nog lange niet enz. Je zou dat kunnen vervangen door bv. 50 jaar is nog niet oud, nog lange niet enz. Het is een deuntje dat iedereen kent en gemakkelijk meezingt.

Toen ik trouwde en toen ik 40 werd hebben mensen dat voor mij gedaan, en ik vond het geweldig. Dus als je het mij vraagt, zeg ik: doen, heel leuk idee. Niet verder zoeken, maar aan een lied gaan werken. Van te voren even oefenen en daar zingen, heel leuk!

Ik moet heel eerlijk zeggen dat een lied "a capella" zingen of in een koortje best afgezaagd is.. het wordt namelijk al zo vaak gedaan.. Kijk als je professionele muzikanten hebt om je te begeleiden, en je hebt echt een pakkende stem en tekst.. dan hoor je mij niks zeggen.. maar in de ervaring die ik heb is dat er iemand zingt... maar de rest luistert niet en praat gewoon met de buurman verder.. Maar ja.. bij nader inziens.. bij welke act krijg je wel de volledige aandacht!! :D ik denk dat het belangrijk is het niet te lang te houden.. dus geen 15 coupletten ;)

een leuke tekst bedenken op het liedje 35 jaar van doe maar... misschien een leuk idee?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100