Hoe krijg ik slappe hangbillen weer mooi rond en stevig? Heb het ooit gehad maar is verdwenen na gewichtsverlies

Toegevoegd na 4 minuten:
Zijn er bijvoorbeeld oefeningen die ECHT werken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

http://www.health-portal.nl/billen-trainen-de-beste-bilspieroefeningen http://sport.infonu.nl/diversen/32957-bbb-de-billen-trainen-met-de-meest-effectieve-oefeningen.html Doe alle oefeningen die genoemd worden. Maar doe ze VAAK genoeg. En houdt vol. Houdt heel lang vol!

Sporten en dan met name krachtraining voor de billen/dijen.

Er zijn veel manieren om je bilspieren stevig te maken. Tijdens het tandenpoetsen bijvoorbeeld. Ga rechtop staan en gebruik de wasbak als steun. Flex je rechtervoet en span je bilspieren. Hou je voet recht en til je been zijwaarts op tot je niet meer hoger kunt. Hou dit drie tellen vast en laat dan langzaam weer zakken. Hetzelfde doe je met je andere been. Herhaal dit tien keer. Computeradict, soapverslaafd? Al zittend kun je ook je billen trainen. Ga recht op zitten met je voeten op de grond. Span je bilspieren heel stevig en hou dit vijf seconden vast, laat dan rustig los. Herhaal dit zo vaak als je kunt. Beginpositie is op handen en knieën, met een rechte rug. Strek je rechterbeen naar achteren en til die langzaam zo hoog mogelijk op. Been gestrekt houden, bilspieren aanspannen. Drie tellen vasthouden en weer laten zakken tot je been recht is. Beide benen 25 keer herhalen.

Bronnen:
http://vrouw.blog.nl/beauty/2006/11/13/de_...

Je bilspier is je een van je grootste spieren van je lichaam. Train ze met trappenlopen met later een gewicht in je nek, train ze met fietsen als je de brug opgaat en verdiep je eigen in oefeningen op het web. Ook moet je waarschijnlijk je dieet aanpassen. Let wel op de belasting van je knieën!!!! Veel succes met je strakke billen.

Ja die zijn er wel degelijk. Op de sportschool kunnen ze je daar prima over adviseren. Ik zal je er een paar geven; Squatten (met een gewicht in je nek kniebuigingen doen) Uitstappen (met gewichten in je handen naar steeds uitstappen) Steppen Er zijn er nog veel meer. En op de sportschool zijn ook nog apparaten aanwezig die speciaal is voor de bilspieren, weet even niet hoe dat aparaat heet. En eh...... neem nooit meer de lift neem voortaan lekker de trap.

krachttrainingen en dan voornamelijk squad.heel zwaar maar heeft veel effect.succes.

Er zijn veel mensen die zumba gaan doen. Het schijnt te helpen , maar of het echt werkt , weet ik niet. Alleszins veel succes!

Stevige panty, 60 denier!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100