Zouden gebruikers met meer dan 500 punten per week erbij moeten worden afgesloten van GV?

GV heeft toch een verantwoording indien we kijken naar mensen die zich te weinig kunnen beheersen?

Andere optie is om mensen per mail te waarschuwen.
Na meer dan 250 per week, meer dan 350 per week en na meer dan 500 per week. Om uiteindelijk 1 week geen vragen of antwoorden te kunnen geven.

TOEVOEGING:
Het gaat niet om veel scoren door goede antwoorden, dat % is bij iedereen gemiddeld. Het gaat om de hoeveelheid vragen die beantwoorden en de tijd die besteed wordt.
Kijk maar eens bij de top scoorders en hoeveel van 800 punten per week allemaal 10+ antwoorden waren.
Ook al zou het 50% zijn dan heb je nog:
300 + 50 = 350 antwoorden gegeven. Een beetje te veel van het goede?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik vind wel dat er in mijn ogen veel mensen zijn die op iedere vraag een antwoord geven, zonder dat het echt een waardevol antwoord is. Aan de andere kant is het ook zo dat er veel vragen worden gesteld die een discussie teweeg kunnen brengen, en waar dus ook iedereen gewoon een antwoord bij neer kan zetten. Als GV d.m.v. zulk soort vragen als een soort "chatbox" wordt gebruikt kan je moeilijk een maximum gaan instellen van het aantal punten (en dus antwoorden). Voor de rest vind ik het de eigen verantwoordlijkheid van de GV-ers om te bepalen hoeveel tijd ze (willen) besteden aan GV (en aan internet).

Ik ben het met je eens dat er bij sommige mensen veel punten bij komen. Ik neem aan dat dit door de moderators van GV wel in de gaten wordt gehouden. Ik heb ook m'n bedenkingen bij de groei en de hoeveelheid tijd die mensen hier aan besteden. Laten we voor het gemak aannemen dat de gemiddelde persoon die GV bezoekt ook een baan heeft, dan is het bijna onmogelijk om over een hele week 800 (dus een dikke 100 antwoorden per dag) te geven. Let wel, het percentage 'beste antwoorden' (goede antwoorden geef je op toetsen) is bij bijvoorbeeld XiniX wel bedroevend laag: 9%, terwijl volgens mij het gemiddelde ongeveer op 15%-20% zit. Daarentegen zie ik niet in, waarom mensen die actief zijn (actief houdt in verandering op de site, dus betere spidering) zouden moeten worden 'verwijderd'. Een maximum zou niet gek zijn, maar dan wel relatief aan het aantal beste antwoorden. Met andere woorden als je niet gemiddeld minimaal 12% of 15% beste antwoorden op je naam hebt, ben je misschien iets te veel aan het 'reaguurders' niveau aan het antwoorden. Dan gewoon antwoorden niet toestaan.

Ik denk dat als goeievraag.nl een dagbesteding aan het worden is je zowieso bij jezelf moet gaan afvragen of je niet verkeerd bezig bent. Immers 500 plus antwoorden per week geeft dan wel blijk van een enorme algemene kennis dioe praktisch onwerkelijk is

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100