Pijn in maag en in de spieren bij de longen/ onder de schouders. Wat kan dit zijn?

Het is geen gewone maagpijn, het lijkt meer vanuit de spieren te komen. Heb het al de hele dag nu. Wat kan ik eraan doen?

Toegevoegd na 1 dag:
Het ging over pijn in mijn darmen, en nu is het weg. Waarschijnlijk had het te maken met stress (was die dag begonnen met therapie). Ik was beetje bang voor hartklachten omdat ik dat ergens had gelezen.
Bedankt voor jullie antwoorden!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wees verstandig en ga naar de huisarts. Neem vooraf geen pijnstillers of spierverslappers anders kan uw arts geen goede diagnose stellen. Hoe goed de adviezen ook bedoeld zijn door onze mede GV,ers , maar dit forum kan u medisch gezien niet verder helpen. Ik wens u een spoedig herstel toe, en wij vernemen graag wat het dan wel was. http://www.goeievraag.nl/help/medisch

Waarschijnlijk een kou gevat. Misschien heb je op de tocht gezeten of te dun gekleed buiten gezeten. Het kan ook 's nachts gebeurd zijn. Als je transpireert en je koelt dan weer af kun je ook spierpijn krijgen.

Neem uit voorzorg een aspirine (geen andere pijnstiller) en ga naar een dokter, het kan op hartklachten duiden.

Als het ook op je adem lijkt te zitten kan het ook uit je rug komen, een licht verschoven wervel kan een zenuw af knellen, mijn advies ga naar de huisarts!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100