Hoe kom je achter je latente talenten (als je ze hebt)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je inventariseert wat je bewonderd in een ander, dan kun je je eigen talenten ook ontdekken. Je kunt alleen maar in een ander herkennen wat ook in jou aanwezig is. Als je een lijstje maakt van wat je bewonderd in een ander en daarna kijkt wanneer je zelf die eigenschappen ook hebt gebruikt, dan kun je erachter komen wat bij jou zelf aanwezig is als talent. Vervolgens is de kunst natuurlijk om de talenten te ontwikkelen. Op de site hieronder staat tips hoe je talenten kunt ontdekken en ontwikkelen.

Bronnen:
http://mariskaknauf.blogspot.com/2009/04/v...

Dat is eigenlijk heel simpel: door allerlei dingen uit te proberen die je leuk lijken. En dan kijken wat bij je past en waar je ook nog goed in bent. Er zullen vast wel dingen zijn waar je goed in bent, maar die je eigenlijk helemaal niet leuk vind. Dat soort latente talenten, daar heb je weinig aan. Die kun je rustig links laten liggen!

En misschien moet je iets proberen wat je totaal niet leuk lijkt! Als iemand iets voorstelt, en je denkt "Hè bah, dat lijkt me nu echt niet leuk", moet je het misschien toch eens proberen, wie weet is dat wel echt je talent!

Alles stevig uitproberen tot je er de balen van hebt. Dan twee weken wat anders gaan doen en kijken of je er weer zin in hebt.

Ha, die Noagrietje; Daar kom je niet achter, want zodra je een talent benut is het niet meer latent.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100