Waarom lopen mannen altijd met hun handen in de zakken en vrouwen niet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Vrouwen letten meer op hun kleren. Daarom dragen ze ook een tas. In de meeste rokken zitten geen zakken. Toegevoegd op 05-05-2009 13:52:18 De zakken in rokken zijn er niet op gemaakt en het is niet lekker om daar je handen in te doen.

Even een correctie op de vraag: Niet alle mannen lopen altijd met de handen in de zakken en niet alle vrouwen lopen niet met de handen in de zakken. Ik (van de vrouwelijke entiteit) loop bijvoorbeeld ook regelmatig met mijn handen in mijn zakken. Ik doe het omdat ik altijd koude handen heb. Ik heb geen wetenschappelijk onderbouwt antwoord maar mijn gevoel zegt me dat vrouwen vroeger vaker rokken droegen en die hebben vaak geen zakken. Daarnaast dragen dames vaak een handtasje dat vastgehouden moet worden. Mannen niet.

Omdat ze vaak strakke broeken aanhebben? Omdat handen in zakken niet echt representatief overkomt, dat vrouwen daar vaker bij stil staan? Dat mannen over het algemeen eventjes aan de zak willen kriebelen?

Mannen willen dan weten of hun ''gereedschap'' goed zit.

Willen 'quasi nonchalant' overkomen.....

Omdat ze niet beter weten. in films zie je het type "de boer" altijd met de handen in de zakken en ook het macho type in gangsterfilms . Om zich een imago aan te meten dat ze niet bezitten en omdat ze anders geen blijf weten met hun handen. Vrouwen zijn van nature al eleganter en hun handen spreken.

zodat ze stoer lijken, soort van onverschilligheid. een onverschillige man raak je niet zomaar. gr

Omdat vrouwen broeken strakker zitten en de hand er dan niet comfortabel inpast. Vrouwen lopen namelijk bij een jogging broek wel eens met hun handen in de broekzakken. (Ik wel tenminste :P)

omdat mannen daarmee willen aangeven dat ze de vorige dag haan gegeten hebben ! ze hebben dan de nek nog in hun handen !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100