Wat is er gebeurt met mijn knie?

Ik viel met skaten. Er was geen schram, wel was het de volgende dag een beetje dik. Die dag ben ik weer gaan skaten. Weer gevallen, het werd nog dikker. Toen één dag rust gehouden en de volgende dag weer met het mooie weer gaan skaten. Je raadt het, weer gevallen. Volgende dag kon ik amper lopen (eigen schuld). En nu een week later zonder te skaten is de soort bubbel op mijn knie nog steeds dik, maar het is een soort van hard geworden.
Ik kan inmiddels weer gewoon lopen, wel houdt ik nog 2 dagen rust voordat ik er weer tegenaan ga.

Was het een bloeduitstorting? Of een soort vochtophoping?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het klinkt als een vochtophoping of lichte kneuzing, bij een bloeduitstorting had je beslist de verkleuring kunnen zien. Als je er last van blijft houden zou ik beslist even naar de huisarts gaan en misschien overwegen om te gaan schaken ofzo.....;-)

spreek uit ervaring.., Het klinkt als een vochtophoping. Maar wat ook gerust zou kunnen is dat je een kruisband hebt ingescheurd, je meniscus beschadigd is of dat je kraakbeen beschadigt is., een vochtophoping heeft meestal wel een reden. Ik raad je aan ga naar je dokter! en laat het even na kijken. Laat niet alleen een foto maken maar vraag ook voor een echo/scan, daar kunnen ze veel meer op zien. Beterschap!

lijkt het meeste op een kneuzing met een bloed uitstorting als gevolg. maar het kan ook een beschadiging van structuren in de knie (meniscus, (kruis)banden zijn, met vocht als gevolg. wat? dat kan alleen achterhaald worden als de knie uitgebreid wordt getest. iig als de klachten niet vanzelf en snel verdwijnen: naar de huisarts. als er iets aan moet gebeuren is het het beste als er niet te lang mee wordt gewacht.

waarschynlyk heb je nu vocht in je knie waardoor die nu is aan het onsteken die vocht moet er worden uit gezogen daarna zal je pijn verdwijnen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100