Wat gebeurt er met een tatoeage als er op de plek van de tattoo een schaafwond komt of een snijwond?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat ligt aan de ernst van de schaaf/snijwond. Een tatoeage wordt onder het huidoppervlak aangebracht. Wanneer je maar een kleine schaaf- of snijwond hebt, zal alleen je bovenste huid kapot gaan, maar je tatoeage zal (in ieder geval voor het grootste deel) blijven zitten. Wanneer je een grote schaafwond of een diepe snijwond hebt, heb je kans dat je tatoeage voor een deel of helemaal weg gaat. Heb je zo'n simpele plaktatoeage? Die gaat wel weg bij een schaafwond aangezien die tatoeage recht op het huidoppervlak aangebracht is.

dan krijg je een lelijk litteken door je tattoo. Het is niet zo dat de inkt uit je huid komt. Zo kan het er wel uitzien, omdat nieuw aangemaakte huid de ruimte opvult.

Een schaafwond is bijna niet zichtbaar op een Tattoo,maar een snijwond wel...dat blijf je zien..

een schaafwond geneest over het algemeen wel een snijwond blijf je wel zien maar vaak kan je het litteken als die niet te diep zit weer laten bij kleuren

Bronnen:
eigen ervaring ik heb een tattoo en piercing shop

In het ergste geval heb je dan een incomplete tatoeage. Als dat zo is, zou ik even naar de tattooshop gaan om raad te vragen. Misschien is het bij te werken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100