Hoelang moet je bitterzout gebruiken en hoe merk je dat je leeg bent?

Ik heb al uren gegoogled maar je vind het alleen maar i.cm. lever reiniging. Ik drink nu 3 dagen sochtends en savonds een glas met 2 behoorlijke theelepels (ong. 1 eetlepel) en blijf steeds maar naar het toilet gaan voor vieze drap(sorry voor de details)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Waarvoor gebruik je het? Na twee keer gebruiken zijn je darmen wel leeg. Als je blijft eten, dan kun je dagelijks wel bitterzout gebruiken, maar dan raak je niet leeg. Het is niet goed vaker dan 2x per dag en dat 2 dagen lang te gebruiken. Door de bittere smaak gaat je gal vreselijk tekeer. Je kunt erg misselijk en beroerd worden. Als je aan darmreiniging doet, dan mag je het maar 1 dag gebruiken en daarna overgaan op sappen, spirulina, klei enz.

Bitterzout werkt niet bij iedereen even effectief! Je zou eens kunnen overgaan op: rijstenat. ( afgietsel van rijst) of / en geraspte appel zonder schilletjes. 4 a 5 x per dag En tussendoor natuurlijk niet eten. Eerst leeg!

Ik ga me hier vast niet populair mee maken, maar... je moet het niet gebruiken. Jouw lichaam heeft helemaal geen ontslakkingskuur nodig. Er is allerlei goed onderzoek waaruit blijkt dat ontslakken onnodig is en zelfs meer kwaad dan goed doet. "Een of enkele keren per jaar een ontslakkingskuur kan ongezonde eet- en leefgewoonten niet goedmaken. Verschillende dagen niet eten, maaltijden overslaan of extreem weinig eten, zoals ontslakkingskuren meestal voorschrijven, is bovendien ongezond en kan zonder medische begeleiding of opvolging zelfs gevaarlijk zijn. Het idee van gewoon eens een dagje wat minder eten na een dagje te veel is een betere optie. Wie gezond is, evenwichtig en gevarieerd eet en voldoende drinkt, kan op de natuurlijke en efficiënte afvalverwerking door het lichaam zelf rekenen. Extra hulpmiddelen zijn dan overbodig. Wanneer de natuurlijke afvalverwerking door het lichaam faalt door ziekte, is een medische behandeling nodig. De beste manier om de blootstelling aan schadelijke hoeveelheden ongewenste stoffen te beperken is ten slotte gevarieerd eten en hygiënisch en veilig met het voedsel omgaan."

Bronnen:
http://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseact...

Bitterzout moet je alleen incidenteel gebruiken, bijvoorbeeld als laxeermiddel voor een operatie. Als je je darmen en je lever wilt 'schoonmaken', of liever wilt schoonhouden, doe je dat niet met laxeermiddelen maar met gezonde, volwaardige voeding en uiteraard met voldoende vocht, met name water, maar thee mag ook. Klinkt saai maar werkt wel, in tegenstelling tot jezelf uitputten met eindeloos laxeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100