Moedervlek die open gaat.

Ik ben een jongen van 12 Ik heb een moedervlek ongeveer net onder mijn keel deze moedervlek gaat open dat doet dan pijn ik wist eerst niet dat het een moedervlek is het is ook al meerdere keren open geweest nu heb ik veel erge verhalen gelezen dat het op kanker kan uitlopen,,

ik maak me nu toch wel zorgen :S

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als eerste naar je huisarts. Die weet niet genoeg van de aard van moedervlekken en zal je doorverwijzen naar een huis specialist. De huidspecialist/plastisch chirurg zal dan met een glazen plaatje erop drukken en kijken naar de vorm en de kleur. Er zijn 3 soorten moedervlekken, goeie soort, goeie soort die op latere leeftijd slecht kan worden en een slechte soort. Alleen een huidspecialist kan bepalen welke soort jij hebt en dus tot welke categorie deze onder je kin behoort. Om je bezorgdheid dus weg te nemen ernaar laten kijken door een specialist! Toegevoegd na 38 seconden: "huis specialist" moet zijn "huid specialist"

Dan is het een goed moment om de dokter eens hiermee te bezoeken. Zonder deskundige medische behandeling of diagnose blijf je altijd maar met de zorgen rondlopen.

ja dat is niet goed dat hij gaat bloeden en open gaat steeds maar het is veel verstandiger deze vraag aan je huisarts te stellen dan hier op G.V dus onmiddellijk even je huisarts bellen!!

snel mee naar een dokter gaan en naar laten kijken. echt doen! Niet meteen zorgen maken, maar iedere moedervlek die verandert of opengaat kán iets zijn, en moet dus bekeken worden door een arts. Als je dat niet doet, dán zou ik me pas zorgen gaan maken.

Voor de zekerheid even naar je huisarts gaan. ik had vroeger een moedervlek op mijn schouder die altijd jeukte. de dokter heeft hem toen zelf weg gehaald. Hij heeft het wel opgestuurd voor onderzoek maar daar was niks mis mee, Meestal is het niks, maar beter 1x teveel naar de dokter dan 1x te laat :) Gewoon even bellen

Hoi, Niet al teveel zorgen maken want meest is het iets anders dan wat je denkt. Ga naar de dokter dan kan er na gekeken worden en eventueel de moedervlek weghalen en dan ben je weer gerust.. Nu blijf je maar de ergste dingen denken en dat is misschien niet nodig..

HUP, naar de dokter. Niet alle moedervlekken zijn eng, maar als er iets mee is, moet je het even laten nakijken. Zeg maar tegen je ouders dat ik dat gezegd heb!! ::-))

Al de bovenstaande antwoorden geven aan dat je naar de dokter moet gaan. Klopt inderdaad. Moet je ook doen. Helaas zijn er heel veel mensen die bang zijn voor wat de dokter zegt en hun kop in het zand steken. Denk maar eens aan al die bevolkingsonderzoeken. Die leveren echt geen 100% opkomst op.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100