Waar kan ik een tabel/grafiek vinden waar ik per land kan zien wat het percentage rokers is en hoe dat in de loop der jaren is verandert?

Ik zoek een tabel/grafiek waar ik het aantal rokende mensen per jaar kan zien. Ik hoeft niet per se élk land te weten maar gewoon een aantal. Het liefst ook nog een tabel met aantal jaar de gegevens. Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien niet helemaal wat je bedoelt, maar op deze website kan je allerlei demografische informatie vinden. Erg leuk/informatief. Niet compleet maar er is ook een "rokers-overzicht": http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=5681

Bronnen:
http://www.targetmap.com/

Probeer het eens met de zoektermen: incidence change smoking per country of Prevalence change smoking per country. of vervang smoking door tobacco ( enzovoort ) Ik heb daarmee vluchtig een paar kleine bruikbare plaatjes gevonden, maar je moet wel kritisch kijken naar of het plaatje ook écht het roken weergeeft, want je vindt bijna alleen getallen over het voorkomen van kanker. op wikipedia vond ik deze: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Female_Smoking_by_Country.png en daar onderaan ook nog de manlijke versie. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100