spataderen verwijderen?

ik heb last van spatdaren!t zijn niet die dikke, maar de spatadaren die groen en paars zijn op mn been. Ik heb er erge last van , pijn en kramp in mn hele been en dikke rode voeten,en ben al naar de 2 doktoren geweest. Beide geven aan dat mijn geval niet zo erg is en dat de aderen niet verwijdered hoeven te worden. Ik snap t nie. Ik ben blank dus behalve dat mijn onzekerheid steigt heb ik er behoorlijk veel last van.
Ik woon in suriname en weet geen raad meer. Heb ik gewoon pech dat ik in dit land woon en er niets eraan gedaan kan worden of heeft iemand een ander oplossing voor me.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je duidelijke spataderen hebt die pijn veroorzaken dan zou je een adequate behandeling mogen verwachten. Of die uit het verwijderen van de spataderen bestaat is een ander verhaal. Niet al te grote spataderen worden vaak 'weggespoten'. Echt grote worden operatief verwijderd. Ik ben benieuwd wat voor onderzoek er naar je spataderen gedaan is en door wat voor soort artsen. Waren dat chirurgen of dermatologen? Worden je pijnklachten door spataderen veroorzaakt of speelt er nog een andere oorzaak mee?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100